Følg Magasinet Pegasus

Annonser

Magasinet Pegasus er et  magasin som dekker de interessene som samles under begrepet «fantastiske fritidsinteresser» – dataparty, rollespill, brettspill, levende rollespill, kortspill, tegneserier og mye mer. Den typiske Pegasusleser er ungdom som ser mer film, leser flere bøker og tegneserier, og benytter seg av data og teknisk utstyr i større grad enn befolkningen ellers.

Pegasus sendes til alle abonnenter og sendes til alle landets biblioteker, samt deles ut der forbundet står på stands. Opplag: 3000.Annonseformater_v1_print

Prisene for å annosere er som følger:

Dobbelside 7 000 kr

Helside 5 000 kr

Halvside 2 500 kr

Bakside 9 000 kr

For våre medlemsforeninger halvveres prisen. Vi tilbyr også  betalt redaksjonelt innhold, pris på forespørsel.

Størrelsene på annonsene kan dere se til høyre på siden, baksiden har et hvitt felt for adresser i toppen av siden.

Interessert? Send en epost til annonser@magasinetpegasus.no!

 

Om Pegasus og vår lesermasse:

Vårt mål er at Pegasus skal være lettfattelig og forståelig, men samtidig ha evnen til å ta opp komplekse saker og problemstillinger. Derfor satser vi på variasjon og bredde både når det gjelder tema, artikkeltyngde og innholdsform. Dette gjør at Pegasus appellerer til en stor gruppe mennesker, både i og utenfor de ulike fantastiske subkulturene.

Våre lesere tilhører en gruppe med interesser som du ofte ikke finner blant lesere av andre tidskrifter. Leserne er naturlig nok interessert i de fantastiske fritidsinteressene. Lesermassen til Pegasus er også preget av å være ung. Dette gjør Pegasus til en unik måte å nå ut til ungdom med tilbud og produkter med appell for dem som driver med et spesielt interesseområde, slik som spill, datautstyr, bøker, filmer og annet av interesse for målgruppa.