Følg Magasinet Pegasus

Fyller hallen

Årets GlobeLAN har økt deltakerplassene til 300 og senket prisen til 50 kr! Nå skal Hofhallen fylles til bristepunktet!

gl29plakat mpremiepott


Hva? GlobeLAN!

Når? Fredag 20. april – søndag 22. april.

Hvor? Hofhallen, Vestfold.

Pris? 50 kr for hele helgen!


Det er nok en gang tid for GlobeLAN i Vestfold. En helg med spill, data og teknologi satt på agendaen. Og i år satser arrangørene på å skape det største GlobeLANET som hittil har eksistert.

– Dette er 29 LAN vi arrangerer, denne gangen er ekstra spesiell, da vi har senket billettprisen til 50, og økt til 300 deltakerplasser så alle skal kunne bli med!  Forteller Hovedansvarlig Malin Jeanette Sogn Gran (27). Sammen med resten av crewet kan hun nesten ikke vente til å se hallen fylles opp av ivrige deltakere. Også kiosk admin. Gabriella V. Mastoris (23) ser frem til åpningen:

– Det er alltid så gøy å se en tom hall som vi har jobbet lenge med å rigge opp, bli fylt opp av ivrige sjeler som har samme interesse med hverandre eller lignende. Vi har et fantastisk team så langt som jobber for å gjøre dette til årets beste helg og vi gjør vårt beste for at det også skal bli det største GlobeLAN noensinne! Forteller hun.

 

Konkurranser og VR

I løpet av helgen vil det konkurreres i Leauge of Legends, Overwatch, Counter-Strike:
Global Offensive, HearthStone, Minecraft og OpenTTD. Og LANet har en premiepott på til sammen hele 18000 kr!

I tillegg har arrangøren, Vestfold Digitale Ungdom, bygget seg opp voksende samling av artige spill til VR-systemet HTC Vive, som det vil bli mulig å benytte og prøve under arrangementet.

– Dette blir ett spennende, sosialt og hyggelig arrangement, hvor man får muligheten til å ha kule spillopplevelser, og utfolde sin data- og teknologiinteresse sammen med jevnaldrende og likesinnede. Forteller game admin., Mathias Hynne Green (20). Som også nevner at det fortsatt er noen billetter igjen – så om du ikke vil gå glipp av dette kan du få tak i billetter her!

Mathias, Malin og Gabriella gleder seg til å ta i mot deltakerne til helgen!
Mathias, Malin og Gabriella gleder seg til å ta i mot deltakerne til helgen!

GlobeLAN ble for første gang arrangert i 2001, og har siden den gang vokst og blitt arrangert hele 29 ganger på ulike steder i Vestfold. Dette blir den andre gangen det arrangeres i Hofhallen.


Teksten i denne artikkelen er lisensiert under Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License. Denne lisensen gjelder kun for tekst og ikke for bildematerialet i artikkelen.Ved bruk av tekst settes det pris på om det linkes til denne siden og at vi blir gjort oppmerksomme på bruken. E-post: pegasus@n4f.no.