Følg Magasinet Pegasus

Finaletid i Outland Open

Lørdag 25. november er det finale i Outland Open!

Premiene innad i topp 8:

1: 3000 kr
2: 1500 kr
3-4: 800 kr
5-8: 400 kr
(premier er i form av populære Magic-kort)

Denne høsten har Outland-butikkene rundt i landet arrangert en turneringsserie for Magic: the Gathering. Formatet har vært Modern Constructed, og hver eneste Outland-butikk har holdt tre turneringer. Vinnerne fra disse turneringene, pluss en sammenlagtvinner fra hver butikk, er nå kvalifiserte til en finaleturnering som holdes 25. november på Outlands butikk i Storgata i Oslo. Spillestart er kl.10 og turneringen er åpen for publikum, så hvis du vil se noen av Norges beste Modern-spillere i aksjon er det bare å ta turen innom eller sjekke ut Twitch-kanalen deres. Liste over de inviterte spillerne kan du finne her.

 

Dette er første gang Outland arrangerer en slik serie, og over 140 spillere har flokket til butikkene for å kjempe om heder, ære og fete premier. Planen er å arrangere en ny serie til neste år, så følg med på Outlands facebook– eller hjemmeside. Nærmere info om turneringer i Oslo finner du her, og Magic-relaterte nyheter for hele landet finner du her. De fleste byer med et aktivt turneringsmiljø har dessuten sine egne Facebook-sider hvor du finner informasjon om ting som skjer.

 

NB! På søndag 26. november arrangerer Missed Trigger Gaming sin fjerde Modern Open turnering på Blinderen.


Teksten i denne artikkelen er lisensiert under Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License. Denne lisensen gjelder kun for tekst og ikke for bildematerialet i artikkelen.Ved bruk av tekst settes det pris på om det linkes til denne siden og at vi blir gjort oppmerksomme på bruken. E-post: pegasus@n4f.no.