Følg Magasinet Pegasus

Miniatyrmani!

2016 er året for Warhammer-fans og miniatyrelskere generelt! Har du på et tidspunkt stiftet bekjentskap med det populære brettspillet fra Games Workshop; Warhammer? Og synes du dette var fantastisk, enten fordi du elsker å samle på små ting, male dem, bygge eller spille med dem, eller kunne du tenke deg en ny hobby? I så fall er dette gode nyheter for deg!

 

Virtuel Warhammer
Du kan glede deg over å snart kunne kommandere dine egne minature-soldater virtuelt, i det kommende PC-spillet Total War: Warhammer, som forventes å komme ut 24. mai i år. Hvis du kjenner til serien, vet du at det er snakk om en serie av spilutgivelser, som fokuserer på en blanding mellom turbasert-strategi og Realtime-strategi. Hver utgivelse av spillene har hatt sin egen historisk-korrekte tidsperiode som inspirasjon, både  med tanke på spilldesign og i det grafiske arbeidet. Denne gang(!) tar utviklerne en sjanse, og blåser (forhåpentligvis) nytt liv i den populære sjangeren ved å la spillet være inspirert av Warhammer-universet. Gameplayet er designet for å ’cater’ til Warhammer-fans, som allerede har en ”søt tann” for strategi. På den måten kan game fans få nyte hobbien sin på en ny måte, samtidigt som nye, kommende fans blir introdusert til spill-sjangeren. Om spillet vil leve opp til hypen er umulig å forutse, men hvis utvikleren Creative Assembly har lært av sine feil fra sine siste utgivelser (jeg kikker spesielt på deg Rome2) er det en sjansje for at dette spillet vil kunne tilfredsstille alle fans.
Besøk https://warhammer.totalwar.com for mer virtuelt blod og vold i miniformat.miniatyrmani1

 

Warhammer 40K Third Person Shooter
Hvis din Warhammer-kløe fortsatt ikke er blitt klødd godt nok, så hold øye med det kommende dataspillet ’Warhammer: Eternal Crusade’. Spillet er for øyeblikket i Alphastage på Steam, men mottar allerede meget positive tilbakemeldinger av de som har forhåndsbestilt spillet og derfor kan spille det allerede nå. DU kan for øyeblikket spille som enten et medlem av Keiserens Spacemarines, og utøve galaktisk rettferdighet med våpen som din Boltergun, eller spre kaos som et medlem av Chaos Spacemarines. Men det planlegges at mange flere av de populære typene fra Warhammer 40K universet skal være spillbare ved spillets utgivelse. Det legges meget stor vekt på variasjon mellom de forskjellige klassene du kan spille, og det er planer om et open-world aspekt i spillet! Man har før sett meget sørgelige eksempler på spill som forsøkte å selge ”katten i sekken” ved å klaske et umoralsk WARHAMMER!-merke på produktet sitt, men denne gang er det faktisk snakk om ‘the real deal’. Denne Warhammer third-person-shooter viser at skytespillsjangeren og Warhammer er en “match made in the malestorm of the warp..!”.
Besøk: http://www.eternalcrusade.com for mer info om kamp i rommet!miniatyrmani2

 

Warhammer Hack’N’Slash
Hvis du betrakter det som kjetteri (pun intended) å spille Warhammer 40K fremfor søsterspillet Warhammer, som er fantasy utgaven, så tørr dine øyne og puss ditt sverd, for i spillet har du ikke blitt glemt. I dette spillet forkaster man ideen om romreiser og aliens, og beskjeftiger seg i stedet med magi og Rottefolket; Skavens. Du skal, som kjent fra Co-op spillet ’Leaft 4 Dead’, arbeide sammen med et team for å nå en rekke forskjellige mål. Spillet fokuserer på teamwork, og folk som spiller ’lone-wolf’-stilen vil bli ”belønnet” av en Snikmorder-rotte som dreper deg skulle du komme for langt vekk fra dine medspillere. Det gis anledning til noen utrolig frustrerende eller belønnende opplevelser, alt avhenger av hvor godt din gruppe samarbeider. Spillet har kommet ut, men det arbeides allerede på utvidelser i serien!
Besøk http://vermintide.com for å bli rotteudryder.miniatyrmani3

 

3D-print selv din egen hær og slott!
Er du en fan av miniatyrsjangeren, men lei av å måtte slepe ditt korpus fysisk inn i en butikk for å tilfredsstille din pasjon? Eller er du bare en eier av en 3D-printer, og mangler noe å printe bortsett fra minecraft-’stuff’ og 3D-portetter av katten din? Din søken er over! En Indogogo-kampanje har til nå samlet inn over 4290% (no kidding) av deres etterspurte sum på 23.240 USD (tilsvarende knapt litt over 18.000 NOK) for å kunne utvide deres miniatyrfigur-spill, som du altså selv printer hjemme! ’Winterdale 2’, som er navnet på prosjektet, har både slott, kirker, tårn, soldater, monstre og alt det ditt minature-elskende hjerte drømmer om. Serien har av sine fans mottatt stor ros for sitt designvalg og detaljer. Det er slutt på å ta bussen for å kjøpe din miniatyr-katapult nede i byen, nå skal du kun downloade den og printe den! The furture is now!
Besøk https://www.indiegogo.com/projects/winterdale-2 for å se hvor smått det kan bli!miniatyrmani4