Følg Magasinet Pegasus

CampusLAN er her!

På Høgskolen i Sør-Øst Norge, er det i skrivende stund veldig travelt; for i dag braker CampusLAN løs!

16667471_1311732068847919_350313781_o

CampusLAN er startet og drevet av høgskolens egne elever og det hele begynner når dørene åpnes klokken 18.00. I år er ikke LANet kun for dataspillere, men også for alle typer elektronikkentusiaster.

”I år satser vi større enn før og inntar Idrettsbygget på Campus Bakkenteigen. Målet er å vokse og håpet er 120 deltakere ikke iberegnet Crew, Admins og Founders. I år håper vi å nå ut til mer enn bare gamere, derfor vi setter opp Raspberry Pis og elektronikk dingser for Tech nerds og holder Hackathon for de som vil programmere og lage apps”  forteller hovedansvarlig Dan Trygve Olsrød (36).

Dan er en av de som startet opp CampusLAN for 5 år siden. Og siden det arrangeres to LAN i året så blir dette tiende gangen det blir arrangert. Med jubileet så er det også en masse nye ting og tiltak;

I år  kjører vi med organisert kiosk og bestemte åpningstider. Noe som ikke har blitt gjort før!” Sier kiosk-ansvarlig Gabriella V. Mastoris (21).

I tillegg så får vi låne en HTC Vive av Vestfold Digitale Ungdom som vi kommer til å la deltakerne bruke. Men det aller nyeste er nok lokalet. I år skjer det hele nemlig i idrettsbygget!

Helgens LAN finner sted på Campus Bakkenteigen som ligger mellom Tønsberg og Horten. Arrangementet er åpent for alle, men med en nedre aldersgrense på 17 år. Så leter du etter noe å gjøre denne helgen? Ta turen da vel!


Teksten i denne artikkelen er lisensiert under Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License. Denne lisensen gjelder kun for tekst og ikke for bildematerialet i artikkelen.Ved bruk av tekst settes det pris på om det linkes til denne siden og at vi blir gjort oppmerksomme på bruken. E-post: pegasus@n4f.no.