Følg Magasinet Pegasus

Vestfolds LANentusiaster inviterer!

Det er tid for GlobeLAN! Neste helg samler Tønsbergs dataspillere seg og inviterer alle data-, dataspill- eller teknologientusiaster til Eikhallen for konkurranser, HTC Vive og Overwatch!

Mathias Hynne Green, sikkerhetsansvarlig. Foto: Simen Holmestad
Mathias Hynne Green, sikkerhetsansvarlig.
Foto: Simen Holmestad

— Dette blir ett spennende, sosialt og hyggelig arrangement. Hvor man kan få mulighet til å ha kule spillopplevelser, og utfolde sin data- og teknologiinteresse sammen med jevnaldrende og likesinnede. Forteller Mathias Hynne Green (19), sikkerhetsansvarlig for eventet.

GlobeLAN ble for første gang arrangert i 2001, og har siden den gang vokst og blitt arrangert hele 27 ganger. Dette blir den andre gangen det arrangeres i Eikhallen, Tønsberg.

Nytt i år er at det blir konkurranse i spillet Overwatch og 5vs5 i spillet CS:OG. Forøvrig har Vestfold Digitale Ungdom stadig flere artige spill til VR-systemet HTC Vive, som det vil bli mulig å benytte og prøve under arrangementet.

Billettsalget for helgens LAN åpnet for noen få dager siden, og billettene minker daglig, så her gjelder det å melde seg på så fort man kan for å ikke gå glipp av moroa. Om man ikke skulle ha tid til å sette av en hel helg, er det fullt mulig å kjøpe besøksbilletter ved inngangen under hele arrangementet.


Hva? GlobeLAN! 

Når? Fredag 17. mars – søndag 19. mars.

Hvor? Eikhallen, Tønsberg.

Pris? 250 kr for hele helgen | 50 kr for dagspass


Teksten i denne artikkelen er lisensiert under Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License. Denne lisensen gjelder kun for tekst og ikke for bildematerialet i artikkelen.Ved bruk av tekst settes det pris på om det linkes til denne siden og at vi blir gjort oppmerksomme på bruken. E-post: pegasus@n4f.no.