Følg Magasinet Pegasus

Var det noen som sa LAN og NM i droneflyvning?

Gabriella
Gabriella V. Mastoris — Hovedansvarlig GlobeLAN 26

Denne helgen braker GlobeLAN løs for 26. gang! Med dét samler Tønsbergs dataspillere seg og inviterer alle og en hver til Eikhallen for konkurranser, HTC vive og ikke minst: NM i droneflyvning!

— Vi håper at helgen blir bare awesome! At deltakerne koser seg og at vi arrangørene har gjort jobben vår ordentlig så alle har det bare gøy! Sier Gabriella V. Mastoris (21) fra Tønsberg som er hovedarrangør av årets event.

Selv har hun vært med på datatreffet de tre forrige årene og har gjennom GlobeLAN vært engasjert i andre prosjekter som Lær Kidsa Koding, Kodeklubben Tønsberg, og i droneracing med QuadCore.

— Dette er min første gang som hovedansvarlig, så det er nytt. Årets høydepunkt blir nok alle konkurransene! Det blir scenekonkurranser, HTC vive, droneflyvning og diverse konkurranser på skjerm, som Guitar Hero. I tillegg til det så har vi konkurranser innenfor League of Legends og CS:GO, avslutter hun.

Det hele starter allerede på fredag kveld,  med introduksjoner til konkurransene i League of Legens og Counter-Strike. På lørdag ettermiddag er det disket opp for NM i droneflyvning og finaler i spillkonkurransene, og på søndagen er det premiering som står på menyen. Et helgepass koster 250 kr og for de som kun kan komme innom festlighetene går det an å kjøpe dagspass til 50 kr.

Sammen med resten av arrangørene ser Konkurranse co-chief Daniel Dåpan Hansen (20) fra Larvik frem til helgen.

— Dette skal bli en gøyal helg, og jeg skal sørge for at både deltagere og crew skal få det tipp topp! Sier han.

Adriane
Iselin Adriane Lund Jensen — Sikkerhetsansvarlig GlobeLAN 26

Også Sikkerhets-ansvarlig, Iselin Adriane Lund Jensen (20) fra Holmestrand gleder seg stort.

— Det er veldig spennende å være med på planleggingen og ta del i arbeidet som ligger bak GlobeLAN, som man vanligvis ikke får med seg dersom man er deltager eller crew. Jeg gleder meg mest til å se hvordan GlobeLan blir i en ny hall. Det har vært mye forberedelser for å få det til å bli best mulig! Forteller hun.


Hva?    GlobeLAN – Datatreff med konkurranser i League of Legends,
Counter-Strike og NM i droneflyvning
Hvor?  Eikhallen i Tønsberg
Når?     25. – 27. november 2016
Pris?     250 kr for helgepass — 50 kr for besøkende